Bemutatkozik a Niagara 2003 Kft. az egyetlen hazai fürdőkád gyártó!

A Niagara 2003 Kft. 2000-ben családi vállalkozásként alakult szegedi telephellyel és bemutató teremmel, melyet a Brüsszeli körút 20. szám alatt nyitottunk. A sikereknek köszönhetően 2006-ban pécsi bemutató termünk is megnyílt a Hungária utca 36. szám alatt. Öntött márvány termékeink szín- és formavilága folyamatosan bővül, igyekszünk minden igényt kielégítő kínálatot nyújtani ügyfeleinknek mind a hagyományos, mind a modern formavilág kedvelőinek. 2019-ben nyílt meg harmadik bemutató termünk Szegeden a Makai út 216. szám alatt, ahol már megtekinthetők prémium minőségű festett konyhabútoraink is. 

Cégünk fő profilja öntött márvány fürdőszoba berendezések, szaniteráruk, fürdőszoba bútorok, konyhai gránit mosogatók gyártása, valamint kis- és nagykereskedelme. 2010 óta tevékenységünk egyedi konyhabútorok gyártásával bővült. 

Az öntött márvány egy korszakalkotó szaniter alapanyag, mely egész Európát meghódította és uralja a piacot, hiszen teljes mértékben megfelel a legmagasabb vásárlói igényeknek is. Nincs még egy ilyen anyag, mely ennyire homogén és sima felületet adna, garantálva a hosszú élettartamot és a higiénikus mindennapi használatot a fürdőszobánkban. Speciális öntési technológiával készülnek, melynek előnyeit az alábbi felsorolásban olvashatjuk: 

-gránitőrleményes anyagösszetételének köszönhetően tartós, hosszú élettartamot garantál, műanyagot nem tartalmaz 

-anyagvastagsága 20-25 mm ( az akril termékek 6-8-szorosa!), így egyedülálló alak- és formatartás jellemzi 

-GELCOAT felületi bevonata kimagasló karcállóságot és tartósságot garantál 

-tükörsima, ragyogó felület a maximális higiénia és tisztíthatóság érdekében 

-meleg hőérzet, hőtartás jellemzi, nem engedi kihűlni a fürdővizet, órákig tartó pihenést biztosít a kádban 

-vágható és fúrható, így csaptelepek, kapaszkodók egyedi igény szerinti elhelyezésére is van lehetőség 

-az egyetleg szaniter alapanyag, mely egy esetleges sérüléskor tökéletesre javítható és felülete polírozható 

-UV álló, nem kopik, nem törékeny 

-széles forma-és színvilág, színpalettánkon 250-féle színválasztási lehetőséget kínálunk a vásárlói igények kielégítésére 

A MDF jelentése „közepes-sűrűségű farostlemez”. Az MDF gyártása során a fát apró darabokra (lényegében porrá) őrlik, majd ragasztóanyaggal (gyanta) magas hőmérsékleten és nagy nyomás alatt táblákat formáznak belőle. Ez a kiváló minőségű alapanyag fürdőszobai használatra a legtökéletesebb, magas pára és vízellenállással bíró bútor anyag.

Az MDF lapok festése annak ellenére, hogy drágább, mint például a laminált, mégis tartósabb és látványosabb végeredményt biztosít, a mindennapos használat során a víz és különböző káros tényezőknek van kitéve. Az MDF lapok festése 5 rétegben, egy speciális festőpisztollyal, festőkamrában tiszta környezetben történik, a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

Az előkészített MDF lap:

- 2 réteg izolálót (mely a gőzt, nedvességet, párát taszítja),

- 1 réteg alapozót,

- 1 réteg selyemfényt,

- 1 réteg magasfényű festéket kap.

A festés száradása után a termék polírozásra kerül. A festés 1400 -féle színben választható.