Az öntött márvány, másnéven műmárvány termékek exkluzív megjelenést, hosszú élettartamot és kimagasló minőséget garantálnak fürdőszobájában.

Hogy is képzeljük el az öntött márványt a valóságban?

Ez a speciális anyag dolomit/márvány őrleményből és gyanta keverékéből áll, melyet folyékony állapotban a felületi gélréteggel megfújt sablonba öntünk. Ez a felületi gélcoat a természetes megjelenés mellett kimagasló kopás-, ütés-, UV-, és vegyszerállóságot biztosít termékeinknek.

Öntött márvány termékeink 15-20 mm-es anyagvastagsággal rendelkeznek, melynek köszönhetően nagyon masszívak, egyedülálló alak- és formatartással bírnak. Jóval vékonyabb 4-6 mm-es akril társaikkal ellentétben ezek a termékek nem törnek, nem repednek és nem deformálódnak. Kádjaink és zuhanytálcáink önhordó tulajdonságuknak köszönhetően használat közben nem recsegnek-ropognak, nem mozognak. Beépítésük semmilyen különleges merevítést, alátámasztást nem igényel.

Ennek a rendkívüli anyagvastagságnak köszönhetően öntött márvány fürdőkádjaink a hőt kiválóan megtartják, így hosszas fürdőzések során sem fog kihűlni fürdővizünk.

Termékeink természetes megjelenésűek, kellemes szobahőmérsékletű tapintásúak, hiszen műanyagot és fémet egyáltalán nem tartalmaznak! Speciális felületük tükörsima és fényes, mely nem kopik, nem sárgul, nem mattul. Mosdókagylóink ütés esetén sem repedeznek, „pókhálósodnak” meg, ellentétben a kerámia termékekkel. Tisztításuk bármilyen folyékony háztartási tisztítószerrel könnyen elvégezhető.

Az öntött márvány termékek világvezetőek a piacon, hiszen az egyetlen fürdőszobai anyag, mely egy esetleges sérüléskor tökéletesre javítható és felülete polírozható.

Nincs még egy ilyen anyag, mely ennyire homogén és sima felületet adna, garantálva a hosszú élettartamot és a higiénikus mindennapi használatot a fürdőszobánkban.

Széles forma és 250 féle színválasztási lehetőséget kínálunk a vásárlói igények kielégítésére.