Szállítási feltételek:

Személyes átvétel:

 - szegedi telephelyünkön ingyenesen  a 6791 Szeged-Kiskundorozsma, Subasa dűlő 2. szám alatt nyitvatartási időben előzetes időpont egyeztetéssel (30/528-33-61)

 - pécsi bemutató szalonunkban ingyenesen a 7623 Pécs, Megyeri tér 21. szám alatt, előzetes időpont egyeztetéssel (30/591-12-50)

Fuvarozócéggel: a megrendelt termékeket a Niagara 2003 Kft megbízott partnere szállítja házhoz gyűjtőfuvar segítségével Magyarország egész területén. Cégünk a szolgáltatást közvetíti, az ügyintézést végzi. 

Szállítási díjfizetés: A szállítási költség a megrendelőt terheli, fizetése a fuvarozó felé történik a termék átvételekor készpénzben. 

Szállítás előtti egyeztetés: Szállítási időpontot minden esetben a fuvarozó egyeztet telefonon a megrendelővel. 

Kiszállítás: A kiszállítási díj a leszállított termék/termékek házhoz szállítását (házig) tartalmazzák. A termék/termékek sérülésmentes átvételéhez a megrendelőnek kell (a termék/termékek súlyától, méretétől függően) min 2 főt biztosítani. Az autóról történő lepakolásában a sofőr segít, azonban a további mozgatáshoz a megrendelő feladata a megfelelő létszám biztosítása.

Mivel termékeink nagy súllyal és mérettel rendelkeznek amely meghaladja a futárszolgálatok által meghatározott maximális súlyt és térfogatot, egyedi szállítási díjat tudunk adni. Minden esetben a szállítási díjról  kérjen ajánlatot a szeged@furdokadgyar.hu e-mail címen. 

MPL futárszolgálattal (max. 40 kg-ig)

Magyar Posta Zrt.

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy Postára kézbesítve: 990 Ft/csomag.

Maximális tömeg: 20 kg/csomag

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.

Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Kérjük vegye figyelembe, hogy termékeink többsége terjedelmes, sérülékeny, nagy súlyú és térfogatú, a termék megóvása érdekében különleges körülményeket kell biztosítani:

- termékeink súlyukból adódóan csak vízszintesen szállíthatóak,

- más termékekre súlyukból adódóan nem tehetők,

- más termékek sérülés miatt termékeinkre nem tehetők,