Szállítási feltételek:

· Személyes átvétel:

- szegedi telephelyünkön ingyenesen a 6791 Szeged-Kiskundorozsma, Subasa dűlő 2. szám alatt nyitvatartási időben előzetes időpont egyeztetéssel (30/528-33-61)

- pécsi bemutató szalonunkban ingyenesen a 7624 Pécs, Hungária u. 36. szám alatt, előzetes időpont egyeztetéssel (30/591-12-50)

· Fuvarozócéggel: a megrendelt termékeket a Niagara 2003 Kft megbízott partnere szállítja házhoz gyűjtőfuvar segítségével Magyarország egész területén.

Cégünk a szolgáltatást közvetíti, az ügyintézést végzi. Szállítási díjfizetés: A szállítási költség a megrendelőt terheli, fizetése a fuvarozó felé történik a termék átvételekor készpénzben.

Szállítás előtti egyeztetés: Szállítási időpontot minden esetben a fuvarozó egyeztet telefonon a megrendelővel.

Kiszállítás: A kiszállítási díj a leszállított termék/termékek házhoz szállítását (házig) tartalmazzák. A termék/termékek sérülésmentes átvételéhez a megrendelőnek kell (a termék/termékek súlyától, méretétől függően) min 2 főt biztosítani. Az autóról történő lepakolásában a sofőr segít, azonban a további mozgatáshoz a megrendelő feladata a megfelelő létszám biztosítása.

Mivel termékeink nagy súllyal és mérettel rendelkeznek amely meghaladja a futárszolgálatok által meghatározott maximális súlyt és térfogatot, egyedi szállítási díjat tudunk adni. Minden esetben a szállítási díjról kérjen ajánlatot a szeged@furdokadgyar.hu e-mail címen.